Üye Panel

Hava Durumu

Namaz Vakitleri

SARUHANLI’YA ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Saruhanlı’ya Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi kuracaklarını bildirdi. Milletvekili Berber, 7 Haziran’da yapılacak seçim çalışmalar..
Duyuru Şirince Gezisi
Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak 14.06.2015 Pazar günü bayan esnafımıza gezi düzenliyoruz. Katılmak isteyen esnafımız 08.06.2015 tarihine kadar odamıza müracaat etmesi gerekiyor. Katılım Ücreti: 35.TL.
 Saruhanlı’da “28. Ahilik Kültürü Haftası” kutlandı.
Saruhanlı’da, “28. Ahilik Kültürü Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlandı.              Oda Başkanı Ahmet Emin Kenez, anıta çelenk koyduktan sonra Saygı duruşu ve istiklal marşı ok..
Ahilik Kültür Törenine Davet
SARUHANLI ESNAF VE SANATKARLAR ODASI 15.05.2015 Cuma günü Saat 09:00'da Saruhanlı Atatürk Meydanında kutlayacak olduğumuz 28. Ahilik Kültürü Törenine tüm halkımız davetlidir.                                                         ..
Esnaf ve Sanatkarlar meydana gelen don olayı için toplanıyor.
Saruhanlı yöresinde Çiftçimizde ciddi hasara yol açan don olayından dolayı Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar odasında toplantı yapılacaktır. Tarih 29.04.2015. Saat 10’da Çiftçimizin yaşadığı bu olaydan dolayı Esnafımızın karşılaşacağı sıkıntıl..
SANAYİ SİCİLİNE KAYITLI ÜYELERİMİZİN YILLIK İŞLETME CETVELİ SON TARİHİ
Sanayi Siciline Kayıtlı üyelerimizin işletmelerinin her yıl vermek zorunda olduğu; bir önceki yıla ait faaliyetleri ile ilgili yıllık işletme cetvelini; Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı web sayfasında bulunan E-Hizmetler bölümünde yer alan ..
Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2014 İftar yemeğinde 1500 kişiyi ağırladı.
Saruhanlı Belediyesine ait Sosyal tesislerde düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Başçavuş Mehmet Tosun, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil t..
İnternet Sitemiz Yayında
İnternet sitemiz yayın hayatına Başlamıştır. Bizimle ilgili Haberleri İnternet Sitemizden takip edebilirsiniz.
26. Vergi Haftası Kutlaması Ziyareti
  Vergi Haftası Kutlamaları kapsamında oda ve kurumlara ziyaretlerde bulunan Saruhanlı Vergi Dairesi Müdürü Sevgi Varışlı, Saruhanlı’da ki bazı mükellefleri, Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi..
Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası düzenlediği toplantı
SARUHANLI - Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası düzenlediği toplantıda Esnaf ve Sanatkârların Sorunları görüşüldü. Esnaf ve Sanatkarlar odası hizmet binasında düzenlediği toplantıya, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Önd..