NOVAYAP SANAYİ DÜKKANLARI
NOVA YAP KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ SATILIK DÜKKANLAR İÇİN LİNK TIKLAYIN nova-yap-satiş-fi̇yatlama-18042024-model-78460.pdf
SARUHANLI ESNAF ODASINDA KOSGEB DESTEKLİ GİRİŞİMCİLİK KURSU  VERİLDİ
SARUHANLI ESNAF ODASINDA KOSGEB DESTEKLİ GİRİŞİMCİLİK KURSU VERİLDİ
       Ahmet Emin KENEZ başkanlığındaki Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, kentteki genç girişimcilerin önünü açacak bir projeye daha imza attı.         Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odsı, İŞKUR, KOSGEB ortak organizasyonu ile Saruha..
SARUHANLI ESNAF ODASI LOKALİNE KAVUŞTU
Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin KENEZ Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Lokalinin tadilattan geçirdikten sonra Engeliler ve Esnaf Lokali olarak hizmete açıldığını dile getirdi. Lokalin sadece esnaflara değil, enge..
SARUHANLI ESNAF ODASI GİRİŞİMCİLİK KURSU DUYURUSU
Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İş Kur ve KOSGEB Manisa Müdürlüğü ortak organizasyonuyla Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Hizmet Binası Eğitim Salonunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir.   Manisa’nın Saruhanlı..
SARUHANLI ESNAF ODASI FUAR 2016
     Saruhanlı Esnaf sanatkârlar odası olarak İstanbul tüyap fuar merkezinde düzenlenecek olan fuar organizasyonuna katılmak isteyen esnafımız 18 Mart 2016 a kadar odaya müracaat etmelerini rica ediyoruz. Fuar Sergilenecek Ürünler ve Hiz..
GİRİŞİMCİLİK KURSU MÜLAKAT SAATLERİ
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 11 – 21 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne başvuruda bulunan adaylar için 07.01.2016 Perşembe günü (Yarın)  gerçekleştirilecek olan mül..
GİRİŞİMCİLİK KURSU DUYURUSU
  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Manisa Müdürlüğü ortak organizasyonuyla Saruhanlı Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir.   Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde yaşayan gir..
Esnaf Odası tarafından Şehitlerimiz için mevlidi şerif okutulacak
Aziz sehitlerimiz icin cuma gunu Saruhanli carsi camiinde okutacak oldugumuz mevlidi serife tüm Halkımız ve Esnafımızın katılımlarını bekliyoruz. Saruhanli Esnaf Odasi. Tarih: 11.09.2015
Esnaf Odasından tarım işçilerinin taşınmasıyla ilgili açıklama
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Kenez, Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, “ Esnafımızın geçtiğimiz yıllara göre gelirleri düşüyor. Her sokağa açılan büyük market zincirleri yetmiyormuş gibi, bu ..
 Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Lokalin tadilatına başladı
 Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Lokalin tadilatına başladı Oda Başkanı Ahmet Emin Kenez  lokalin en ince ayrıntılarına kadar düşünülüp tadilatının yapıldığını aynı zamanda engelli vatandaşlarımızın da göz ardı edilmediği onlar içinde ..