Üye Panel
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum
Gerekli Linkler

 
Hava Durumu

 
Namaz Vakitleri

 
SARUHANLI ESNAF ODASI GİRİŞİMCİLİK KURSU DUYURUSU

Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İş Kur ve KOSGEB Manisa Müdürlüğü ortak organizasyonuyla Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Hizmet Binası Eğitim Salonunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir.

 

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde yaşayan girişimci adaylarına yönelik ücretsiz verilecek ve 70 saat sürecek olan eğitimleri tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerler, kuracakları işlerinde KOSGEB’in sunduğu 50.000 TL hibe ve 100.000 TL lik geri ödemeli kredi desteğinden yararlanma hakkına sahip olacaktır.

 

Eğitime katılmak isteyen adayların, ekte yer alan katılımcı başvuru formunu doldurup, 22 Mart 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadarSaruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar odasına teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Kursiyerler, KOSGEB Manisa Müdürlüğü Yetkililerince 23 Ocak 2016 Çarşamba günü yapılacak mülakatların neticesinde belirlenecek ve duyurulacaktır.

 

25 Mart 2016 Cuma akşamı Odamız web sitesinde yayımlanacak mülakat sonuçlarına göre eğitim almaya hak kazanan kursiyerler için eğitimler, 30 – 8 Nisan 2016 tarihleri arasında hafta içi her gün mesai saatlerinde verilecektir.

 

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

 

 

 

EK:

 

I.Başvuru Formu

Katılımcı_Başvuru_Formu_32594.doc

Tarih : 14.3.2016
Paylaş