Yılın ahisi Saruhanlı’dan çıktı
Yılın ahisi Saruhanlı’dan çıktı Ahilik Haftası kutlamaları  kapsamında Yeni Han’da tören düzenlendi. Törende Yılın Ahisi seçilen Saruhanlı’da soğuk demircilik yapan Nurettin Bakar’a Ahilik Beratı Vali Erdoğan Bektaş tarafından verildi. ..
Saruhanlı Esnaf sanatkarlar fuar organizasyonu
       Saruhanlı Esnaf sanatkârlar odası olarak İstanbul tüyap fuar merkezinde düzenlenecek olan fuar organizasyonuna katılmak isteyen esnafımız 28 Şubat a kadar odaya müracaat etmelerini rica ediyoruz. Fuar Sergilenecek Ürünler ve Hizme..
Kardelen Gazetesi ziyaret
Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, esnaf ve sanatkarın menfaatine olan her türlü çalışmanın içinde olacaklarını belirtti. Oda Başkanı Kenez, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kardelen Gazetesi’ni ziyaret etti..