Üye Panel

Hava Durumu

Namaz Vakitleri

Kardelen Gazetesi ziyaret

Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, esnaf ve sanatkarın menfaatine olan her türlü çalışmanın içinde olacaklarını belirtti.

Oda Başkanı Kenez, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kardelen Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gazetenin imtiyaz sahibi Muammer Kökcüoğlu ile sohbet eden Kenez, Esnaf Odası’nda yeni bir dönem başladığını ifade etti.

Esnaf ve sanatkarın menfaatine olan her türlü çalışmanın içinde olacaklarını dile getiren Kenez, şöyle dedi:

“Odamıza ve esnafımıza bugüne kadar emeği geçen oda başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Görevi biz devraldık. En iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Değişimi herkes fark edecek. Farkımızı ortaya koyacağız.”

Kökcüoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gazete olarak Esnaf Odası’nın çalışmalarına haber ve tanıtım desteği sağlamaya hazır olduklarını, işbirliği içinde Saruhanlı için güzel hizmetler yapabileceklerini söyledi.