GİRİŞİMCİLİK KURSU DUYURUSU

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Manisa Müdürlüğü ortak organizasyonuyla Saruhanlı Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde yaşayan girişimci adaylarına yönelik ücretsiz verilecek ve 70 saat sürecek olan eğitimleri tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerler, kuracakları işlerinde KOSGEB’in sunduğu 50.000 TL hibe ve 100.000 TL lik geri ödemeli kredi desteğinden yararlanma hakkına sahip olacaktır.

Eğitime katılmak isteyen adayların, ekte yer alan katılımcı başvuru formunu doldurup, 5 Ocak 2016 Salı günü mesai bitimine kadarManisa Saruhanlı Belediyesi’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Kursiyerler, KOSGEB Manisa Müdürlüğü Yetkililerince 7 Ocak 2016 Perşembe günü yapılacak mülakatların neticesinde belirlenecek, mülakat saatleri 6 Ocak 2016 Çarşamba günü, Odamız internet sitesinde yayınlanacaktır.

8 Ocak 2016 Cuma akşamı Odamız web sitesinde yayımlanacak mülakat sonuçlarına göre eğitim almaya hak kazanan kursiyerler için eğitimler, 11 – 21 Ocak 2016 tarihleri arasında hafta içi her gün mesai saatlerinde verilecektir.

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

EK:

I.Başvuru Formu