Üye Panel
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum
Gerekli Linkler

 
Hava Durumu

 
Namaz Vakitleri

 
Esnaf Odası 2. düzenlenen İftar yemeğinde Bin 500 kişiyi ağırladı.

SARUHANLI - Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı´nca düzenlenen iftar yemeğine bin 500 kişi katıldı.

Saruhanlı Belediyesine ait Sosyal tesislerde düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda esnaf ve sanatkâr katıldı.

İftar programı İlçe Müftüsü Mehmet Altay ve Saruhanlı selatin camilerinde görev yapan imam hatipler tarafından okunan Kur!an-ı Kerim, dua ve ilahilerle başladı. Akşam ezanının okunmasıyla protokol üyeleri ve davetliler orucunu açtı.

Daha sonra Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, konuklara hitaben konuşma yaptı.

Oda Başkanı Kenez konuşmasında, Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak verdikleri iftar yemeğine katılan misafirlerin Ramazan ayını, Kadir Gecesini ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını tebrik etti. Ramazan ayı içerisinde çeşitli platformlarda düzenlenen iftar yemekleriyle bir araya gelindiğini belirten oda başkanı Kenez şunları kaydetti; “Geçtiğimiz hafta Saruhanlı halkımız ve esnaf arkadaşlarımız Hükümet caddesi üzerinde bir iftar yemeği verdi ve çok büyük bir kaynaşmamıza vesile oldu. Bu günde Oda olarak burada bizler verdik. Umarım bu hayırlı ayda birlik, beraberlik, bütünlük ve kaynaşmamıza vesile olur. Saruhanlı İlçemizin değişen ve gelişen yüzü her geçen gün daha da fark ediliyor. Bu gelişimde ilçe belediyemizin katkısı tartışılmaz. Fakat bu gelişimin taçlanması ve ödüllenmesi gerekiyor. Onun için sayın belediye başkanımızın 12 Yıllık engin tecrübe ve birikimiyle Aydınlar Mahallasinden Çullugörecesine, Kumkuyucaktan Şatırlar´a, Gökçeköy´den Gümülceli´sine kadar bir bütün olan ilçemizin tüm gençlerine çalışma imkânı sağlayacak olan organize ve tarımsal gıda sanayilerinin kurulmasıyla bu taşlanma ve ödüllenme olacağına inanıyoruz. Çünkü iklim şartları ve mevsim değişiklikleri  nedeni ile ailelerin gelirlerinin düşüp giderlerinin artması sebebiyle bu projelerin hayata geçmesiyle her eve bir ekmek kapısı açılacağını düşünüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Ankara´nın imkânlarından faydalanarak bu projeleri ancak hayata geçirebiliriz. Şu anda köyünün meydanına, Mahallesinin sokağına çakıl taş isteyenler bir gün gelecek evinin sofrasına ekmek isteyecek, aş isteyecek. Bunları önlemek için bu projelerin hayata geçirilmesi gerekli. İlahi esintilerin kalplerimizi okşadığı, kardeşliğimizin daim olduğu, sevgilerimizin birleştiği, dostluklarımızın ise hiç bitmediği nice Ramazanlara kavuşmak dileğiyle Ramazanı şerifiniz ve Bayramınız Mübarek olsun”

Tarih : 15.7.2015
Paylaş