Üye Panel
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum
Gerekli Linkler

 
Hava Durumu

 
Namaz Vakitleri

 
26. Vergi Haftası Kutlaması Ziyareti

 

Vergi Haftası Kutlamaları kapsamında oda ve kurumlara ziyaretlerde bulunan Saruhanlı Vergi Dairesi Müdürü Sevgi Varışlı, Saruhanlı’da ki bazı mükellefleri, Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkan Fahri Bilgiç ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez’i makamlarında ziyaret etti.

Varışlı, Esnaf Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez’i ziyareti sırasında, mükelleflerin gönüllü vergi ödeme alışkanlıklarının artırılması için Vergi Haftası kutlamalarını 25 yıldır kutlanmakta olduğunu, bu yıl vergi haftasının 2 Mart Pazar günü sona ereceğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez’de, vergi ödemenin vatandaşlık görevi olduğunu belirterek, verginin devletin en büyük gelir kaynaklarından biri olduğunu ve kalkınmanın temelini oluşturduğunu söyledi.

 Kutlamalar kapsamında Nevval Yaralı Milli Egemenlik İlköğretim Kurumları okuluna da ziyaret gerçekleştirilerek burada “Vergi” konulu konuşma ve sunum yapıldı.

Tarih : 10.3.2015
Paylaş