Üye Panel
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum
Gerekli Linkler

 
Hava Durumu

 
Namaz Vakitleri

 
SARUHANLI’YA ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Saruhanlı’ya Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi kuracaklarını bildirdi.
Milletvekili Berber, 7 Haziran’da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında Saruhanlı’da Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve partililerle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’ndaki ziyaretinde bir müjdeyi paylaşan Berber, Saruhanlı’ya kurulacak Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi için yer tespiti yapıldığını söyledi.
Saruhanlı’nın geçmişten bu yana talebi olan Orta Ölçekli Sanayi’yi ilçeye yakın zamanda kazandıracaklarını ifade eden Berber, "Bu iş için Saruhanlı Belediyemize ait uygun bir yer tespit ettik. Bizlerde bu ziyaretimizin bereketi olarak Belediyemize ait 84 dönümlük yer ile yanındaki kıraç alanlardan 50 dönüm daha ilave etmek üzere 130 dönüme ulaşan ve otoban çıkışına da çok yakın olan bölgeye bu yatırımı getireceğiz. Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı yeri temin edecek. Esnaf ve Sanatkarlar Odası da bununla ilgili Kooperatif çalışmasını başlatacak. Bizde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’mızdan Orta Ölçekli Sanayiler için verdiğimiz uzun vadeli sıfır faizli kredi ile bunun yapımını üstleneceğiz. Yer tahsisi ve Kooperatif çalışmaları tamamlandığı takdirde biz bu yıl içinde temel atıp inşaata başlayacağız. Hep birlikte hızlı davranırsak gelecek sene yaz ayında sanayimizi oraya yerleştirmeye başlarız.” dedi.

Tarih : 29.5.2015
Paylaş